Om Effektr

Om Effektr 

Effektr er en nettside for raske løsninger for å lykkes. Fordelene med raske løsninger er mange, både fordi man fort finner løsning ut av problemene, men også fordi man kan øke fortjenesten dersom man driver en bedrift. Mange opplever å mangle erfaring og kunnskap for å kunne lykkes idag, og er du en av dem som trenger hjelp på alle måter, så har du kommet til riktig sted. Les videre om Effektr her slik at du kan få en større mulighet til å lykkes.

Mange bedriftsledere og gründere har prøvet og feilet utallige ganger før de lykkes. Noen har til og med gått konkurs og slitt med skattemyndighetene før de endelig fikk det til. Det som er bra med samfunnet vi lever i, er at det går an å gjøre feil. Samtidig er det mye som tyder på at vi ikke kan gjøre så mange feil før vi lykkes. Økte strømpriser, nye markeder, ressursmangel og klimakrise er bare noen av tingene som gjør at vi ikke kan skusle bort mulighetene våre. Du trenger raske løsninger som gjør at du treffer blink fortere enn du ville ha gjort.

Finnes det raske løsninger?

Effektr er ikke en fasit på problemer og utfordringer når man skal starte bedrift, øke fortjenesten eller bli mer bærekraftig, men her kan du få mange gode tips og triks. Med en generell utdanning innenfor logistikk og tekniske fag, så kan du få mange gode løsninger som gjør din virksomhet til å lykkes bedre. Vi i Effektr ønsker deg velkommen, og håper du vil finne denne nettsiden nyttig og lærerik.

Som du vil se så finnes det kun raskere løsninger. Det er disse du bør velge for å lykkes bedre. De raskere løsningene er mer effektive, rimeligere og bærekraftige. Bærekraft er en rød tråd på denne nettsiden, fordi folk og myndighet er avhengig av løsninger som varer. Vi lever i en verden som står ovenfor enda flere utfordringer som klimakriser og naturkatastrofer, økt global oppvarming og overbefolkning.

Skal du bruke raske løsninger?

Som du nå har forstått så er dine raske løsninger de som fungerer best over tid. Vi må bruke erfaring, vitenskap og engasjement. Ved å se på hvordan andre har gjort det vil vi kunne si noe om hva som fungerer, ved å bruke vitenskap vil vi kunne beregne og kalkulere, og med engasjement blir vi mer omgjengelige og bygger nettverk.


Hvordan lykkes med raske løsninger?

Det er ingen fasit på hvordan du skal bli rik fort eller lykkes slik at du kan ligge på solsenga dagen lang. Det er heller ikke noe mål for deg. Du vil ha løsninger som 1. gir deg inntekt 2. gjør at du kan utvikle ideer 3. drive bærekraftig 4. viser andre at det nytter 5. gjøre samfunnet enda bedre. Effektr har tanker og ideer rundt det å starte opp bedrift og lykkes med sine ideer. Bruk gjerne nettsiden for å få inspirasjon til dine planer!

Hvem er bak Effektr?

Effektr er laget av Bård Fjeldavli som driver innholdstjenesten BG Tekst og som har kompetanse innenfor logistikk, søkemotoroptimalisering og artikkelskriving. Velkommen!Kommer snart: Hvorfor må man markedsføre seg?

Kommer snart: Hvorfor må man markedsføre seg?